De Kunstkringloop

Online galerie voor particulier en bedrijf

lijst nieuwtjes en weetjes

Hieronder vind u alle nieuwtjes en weetjes die wij voor u wekelijks zullen toevoegen. Dus hou het laatste nieuws in de gaten.

Le début du Dutch Montmartre


1 februari 2013, Bergweg 26 Rotterdam, Dutch Montmartre wordt gepresenteerd als hét Stadsinitiatief 2013. U bent van harte welkom!..

... lees verder

Stadsinitiatief 2013


Stem op Dutch Montmartre haalt Panorama Rotterdam naar Rotterdam. Grootste schilderij ter wereld 45 x 5 meter van New York aan de Maas. Binnenkort meer informatie. ..

... lees verder

Ad Willemen meester in grafiek, de laatste 25 jaar


7 april - 12 mei Met trots presenteert Bergarde Galleries een omvangrijk overzicht van het grafische werk van de Nederlandse kunstenaar Ad Willemen over de periode 1986-2011. Speciaal voor de tentoonstelling werd in nauwe samenwerking met de kunstenaar een vijftigtal prenten geselecteerd, inclus..

... lees verder

Kunsthaljaarkaart


Een heel jaar Kunsthal voor slechts 35,00.  Ook partner of gezinskaart verkrijgbaar.Kijk op www.kunsthal.nl voor meer informatie...

... lees verder

Wat is een certificaat van echtheid?


Eerst is het goed om te weten wat een echtheidscertificaat eigenlijk is. Een certificaat van echtheid is een schriftelijke verklaring van echtheid. Dat houdt in dat degene die het certificaat uitschrijft ervan overtuigd is dat het om een schilderij gaat zoals op het echtheidscerticaat staat verme..

... lees verder

Wat is een giclee?


Van de getoonde schilderijen kan een ‘Limited Edition Giclee Print’ (beperkte genummerde oplage) met originele handtekening worden aangeboden tegen een redelijke prijs, zodat kunst aan de muur ook voor mensen met een kleiner budget mogelijk is. Een giclée is een nieuwe reproductietechniek me..

... lees verder